BK3 — rondleiding met media

Bovenkerk interactief

Doelgroep 7/8 | Periode hele jaar in overleg| Locatie Bovenkerk Koornmarkt 28, 8261 KA Kampen | Duur maximaal 1 uur | Kosten: € 2,- per ll. met een minimum van € 20 per groep

Voor groep 7/8  is er een nieuwe rondleiding in de Bovenkerk ontwikkeld in combinatie met videobeelden, waarop kinderen (van hun eigen leeftijd) vragen stellen over de Bovenkerk. Tussen de filmpjes door is er op verschillende plaatsen uitleg en soms een antwoord op de vragen uit de film. Ook een ontmoeting met een heuse pastoor en een predikant rond 1600 staat op het programma.

Periode
hele schooljaar
Locatie
de Bovenkerk
Duur
1 uur
Kosten
€ 2,- per ll. met een minimum van € 20 per groep
Code
BK3

deze rondleiding laat zich combineren met BK4 Orgels in de Bovenkerk

Combi  BK3 + BK4 € 1,50 per leerling voor de kerk, 45 min. orgel en 45 min. rondleiding € 70,00 per groep + € 2,00 per leerling (groep wordt gesplitst)

Groep 1
Groep 2
Groep 3
Groep 4
Groep 5
Groep 6
Groep 7
Groep 8
Leerkracht
Beeldend
Dans
Drama
Erfgoed
Muziek
Media
Taal

Kunst en Kind is het netwerk van basisscholen en cultuur aanbieders die samen zorgdragen voor een passende invulling van de cultuureducatieve elementen die horen bij het schoolleerplan. Kunst en Kind wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële ondersteuning van gemeente Kampen en provincie Overijssel.