KK5

Eigen thema

Kampen
Oorlog
Wonen en Leven
Eigen thema
Ambacht & techniek

Diverse kunst- en cultuurinstellingen kunnen arrangementen en workshops voor de school op maat maken. Dit kan bijvoorbeeld rondom een project met de gehele school of in aansluiting bij eigen thema’s binnen thematisch onderwijs. Thema en wensen bij voorkeur 6 weken van te voren aangeven.

Samen met het team wordt het project vormgegeven. Te denken valt aan museumbezoek gerelateerd aan het thema, een boekensuggestie of workshops beeldend, dans, drama, erfgoed, muziek, literatuur. Er kan zelfs zelf uit te voeren lesmateriaal verzorgd worden.

Mocht u specifiek voor uw project inspiratie willen opdoen, dan komt de netwerkcoördinator van Kunst & Kind graag met u meedenken op een teamvergadering. Meedenken verplicht tot niets, maar kan wellicht een goede onverwachte invulling opleveren.

Uitvoering kan in de vorm van één of meer projectdagen, dagdelen of losse workshops.

Geef op het inschrijfformulier de periode en het thema aan dan kunnen we ons vast voorbereiden. Invulling gaat altijd in apart overleg.

Periode: Hele schooljaar op aanvraag
Locatie: n.v.t.
Duur: n.v.t.
Kosten: De prijs wordt na aanvraag vastgesteld.
Code: KK5

Indien er al een datum of periode en een thema bekend is, geef dit dan aan op het inschrijfformulier bij ‘voorkeursperiode’.

Totaal opties:
Bestelling totaal:
Groep 1
Groep 2
Groep 3
Groep 4
Groep 5
Groep 6
Groep 7
Groep 8
Leerkracht
Beeldend
Dans
Theater
Erfgoed
Muziek
Media
Taal
Overzicht inschrijving
Nog geen items toegevoegd.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.