Q92-Q93-Q94 — voorstelling

Jongen en Yo - Andy Ninville

Terug van weggeweest en passend bijhet Thema Kinderboekenweek “En toen?” Andy Ninvalle neemt de kinderen mee in de geschiedenis en ontwikkeling van de Hip Hop en Beatbox!

In Jongen en Yo! wordt het publiek meegenomen naar New York na de 2e wereldoorlog, je bezoekt de getto’s en je ontmoet de mensen die daar wonen. Een Kleine Jongen en een Grote Jongen, die JONGEN en YO heten, wonen daar. JONGEN en YO ontwikkelen de beatbox ter plekke, precies zoals het is gebeurd in New York. Andy speelt alle personages en deze rit is net een documentairefilm. Het publiek weet in één lesuur alles over het ontstaan van HipHop en de Beatbox en eindelijk snapt men waarom alles is zoals het is.

Q92  10.00 uur

Q93  11.05 uur

Q94  13.30 uur

Periode
donderdag 1 oktober 2020
Locatie
Quintus
Duur
45 minuten
Kosten
€ 4,50 per leerling
Code
Q92-Q93-Q94

Maximaal  150 leerlingen per voorstelling  Mochten er aanpassingen nodig zijn vanwege de corona dan houden we u op de hoogte

Website https://www.iudk.nl/product/224207/jongen-en-yo

Groep 1
Groep 2
Groep 3
Groep 4
Groep 5
Groep 6
Groep 7
Groep 8
Leerkracht
Beeldend
Dans
Drama
Erfgoed
Muziek
Media
Taal

Kunst en Kind is het netwerk van basisscholen en cultuur aanbieders die samen zorgdragen voor een passende invulling van de cultuureducatieve elementen die horen bij het schoolleerplan. Kunst en Kind wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële ondersteuning van gemeente Kampen en provincie Overijssel.