Kunst en Kind Kampen

MAATWERK

Aanbieder: , ,

Doelgroep hele school of groepen | Periode hele schooljaar op aanvraag m.vanzanten@quintuskampen.nl | Data tijdig aangeven | Kosten de prijs wordt na aanvraag vastgesteld

Diverse kunst- en cultuurinstellingen kunnen arrangementen voor de school op maat maken. Dit kan bijvoorbeeld rondom een project met de gehele school. Thema en wensen 6 weken van te voren aangeven. Samen met het team wordt het project vormgegeven. Te denken valt aan museumbezoek gerelateerd aan het thema en er kunnen workshops beeldend, dans, drama, erfgoed, muziek, literatuur en lesmateriaal verzorgd worden.
Mocht u specifiek voor uw project inspiratie willen opdoen, dan komt de netwerkcoördinator van Kunst & Kind graag met u meedenken op een teamvergadering. Meedenken verplicht tot niets, maar kan wellicht een goede onverwachte invulling opleveren.

Ook kunt u bij Quintus dagdeelworkshops, 3 uur in de ochtend of 2 u in de middag afnemen.  Indien uiterlijk 1 dag van tevoren aangekondigd kunnen deze ook ingezet worden ter vervanging van een uitgevallen leerkracht. Disciplines: beeldend  of  een combinatie van muziek-theater-dans.  Kosten: € 60,00 per uur voor inzet van 2 docenten van Quintus.

Reviews

Plaats een review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen reviews