OR01 — Lesserie

MuZiekO – kant-en-klaar lespakket

Geen ervaring met muziek, maar wel muziekles geven? Maak dan gebruik van het kant-en-klare lespakket MuZiekO! Dit is een speciaal en exclusief ontwikkelde lesmethode van muziekvereniging Oranje voor muziekonderwijs in de klas. Het muziekproject richt zich erop om meer kinderen in contact te brengen met muziek en is opgebouwd uit 5 lessen + een presentatie-les. Twee lessen worden verzorgd door een vakdocent en de andere lessen begeleid je als leerkracht zelf. Hierin word je volledig ondersteund door o.a. video’s, een lesmap en ander ondersteunend materiaal. Tevens ontvangt de klas een exclusieve code voor het muziekprogramma Earz. Met dit programma leren de kinderen spelenderwijs en op eigen niveau over muziektheorie.

In de lessen van MuZiekO wordt aandacht besteed aan: marsvaardigheid, maat en ritme, zelf muziek maken, blazen en samenspel. Het procesdoel van de lessenreeks is: kennismaken met muziekinstrumenten en samen muziek beleven. Naast de lessen zijn er extra lessen/spellen bijgevoegd. Alle lessen zijn opgebouwd vanuit de Kerndoelen leergebied kunstzinnige oriëntatie.

Met het aanbieden van dit muziekproject bieden wij graag een structurele oplossingen voor muziekonderwijs op de basisscholen.

Klik hier om een korte impressie te krijgen.

 

Periode: Hele schooljaar
Locatie: Schoollocatie
Duur: 6 lessen. Eerste les 1,5 uur. Andere lessen 45 min.
Kosten: € 85,00 per groep
Code: OR01

Maximaal 32 leerlingen.
De lessen zijn inclusief instrumenten, twee lessen van een vakdocent en een exclusieve code voor het muziekprogramma Earz.
Let op: vul bij het leerlingaantal ‘1’ in, om op het juiste bedrag in de winkelwagen te komen.

Productprijs:  85,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Groep 1
Groep 2
Groep 3
Groep 4
Groep 5
Groep 6
Groep 7
Groep 8
Leerkracht
Beeldend
Dans
Theater
Erfgoed
Muziek
Media
Taal
Overzicht inschrijving
Nog geen items toegevoegd.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.